Top-9 mest populære sportsgrene i Danmark

Top-9 mest populære sportsgrene i Danmark

Hvis du ønsker at placere væddemål på sport og er vild med andre online spil, som fx online casino, kan du sikkert bruge en Maria Bingo Bonuskode 2020. Det kan også være at det hjælper at have kendskab til hvilke er de ti mest populære sportsgrene i Danmark? 

Gymnastik

Måske overrasker det de fleste at gymnastik næsten er lige så populært som fodbold i Danmark. Lidt over 44.000 danskere dyrker gymnastik i Danmark og derfor er der sikkert mange danskere, som ser frem til OL hvor der er masser af gymnastik på sendeplanen. 

Fitness

Er fitness en sport? Det er det, når vi kigger på hvilke er de mest populære sportsgrene i Danmark og fitness ligger på tredjepladsen. Omkring 28.000 danskere dyrker fitness og det gør de især på grund af den høje grad af fleksibilitet, som giver mulighed for at træne, når du har tid og lyst.

Svømning 

På fjerdepladsen finder vi svømning, og der er omtrent 26.400 danskere, som dyrker svømning i Danmark. I forbindelse med de Olympiske Lege er svømning også en af de discipliner hvor Danmark normalt klarer sig bedst, og det inspirerer sikkert mange til at begynde med svømning. 

Golf

Der er omkring 23.000 danskere, som dyrker golf i Danmark og det er også en sportsgren, hvor der er mange danske topnavne blandt de mest succesrige sportsudøvere. Her kan vi blot nævne Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Jeff Winther som få eksempler. 

Håndbold

Håndbold er naturligvis også en populær sportsgren i Danmark. Overrasker det dig at det ligger på sjettepladsen? Måske kommer det til at ændre sig i fremtiden, når man tænker på det danske herre håndboldlandsholds succes. Men indtil nu må sportsgrenen tage sig til takke med sjetteplads med et medlemstal på lidt over 21.600 personer. 

Badminton

Badminton er den syvende mest populære sportsgren i Danmark og det er det på baggrund af et medlemstal på lidt under 16.000 personer.

Ridning

På ottendepladsen finder vi ridning, som har et medlemstal på lige under 10.000 personer. Der er ellers mange fordele ved ridning i og med at det er en fysisk krævende sport, som kræver en god balance, koordinationsevne og kernemuskulatur. 

Skydning

Skydning er også en populær sportsgren i Danmark og der er omkring 8.400 danskere, som bruger en del af deres fritid på at blive bedre til skydning. 

Cykling 

Sidst, men ikke mindst, skal nævnes cykling som har omkring 8000 medlemmer i Danmark. Dog skal der huskes på at der her er tale om popularitet i forbindelse med medlemstal. 

For hvis vi kigger på antallet af sportsnyheder og generel interesse for cykling i Danmark, befinder cykling sig blandt toppen sammen med fodbold. Der er mange danskere, som nyder at følge med i Tour de France og mange andre cykelløb hvert år.