Det bedste natteliv i Danmark

Det bedste natteliv i Danmark

Der er mange metoder til at opnå en enorm glæde med fest og ballade. Du kan nyde mange gode stunder takket været fx en Mr Green velkomstbonus. Du kan også slå dig løs med det bedste natteliv i Danmark. I denne artikel kan du netop læse om hvor du kan finde det bedste natteliv i Danmark. 

Natbar på Bremen 

Du kan danse til langt ud på natten i Bremens Teater på Natbar. Her føles det som at være en del af en kæmpe stor privatfest. 

Du kan danse til masser af forskellige former for musik som fx funk, alternativ musik, soul, disco, hip-hop og rock. Der er en aldersgrænse hos Natbar på 23 år gammel og det gør ofte at mange på dansegulvet ofte er over 30 år gamle. 

Mikkeller Bar 

Måske er det ikke direkte natteliv, men vi mente også at det var værd at nævne at Mikkeller i Københavns Lufthavn er verdens bedste lufthavn bar. 

Ved FAB Awards i Dallas i USA I 2019 vandt Mikkeller og Københavns Lufthavn i fællesskab prisen for ”Airport Bar of the Year”. 

Mikkel Borg Bjergsø, som står bag Mikkeller udtalte i forbindelse med prisen at det havde været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn i mange år. Men det var også vigtigt for Bjergsø at det var en bar som skilte sig ud både designmæssigt og kvalitetsmæssigt, for at hæve standarden for lufthavns barer og dette må man sige at de har lykkedes at opnå med den hæder. 

Du kan også nyde Mikkeller Bar nattelivet andre steder i Danmark. Mikkeller startede som et mikrobryggeri i København i 2006 og nu til dags bliver der serveret Mikkeller øl og meget mere 50 steder i verden. Bryggeriet er stadigvæk populært i den danske hovedstad og der er også en Mikkeller Bar i Aarhus, som er en del af Danmarks bedste natteliv. 

En god nat på Boogies i Odense

Der er også altid lagt op til dans på Boogie Dance Café, som også blot er kendt som Boogies, i Odense. Faktisk er det et af Danmarks ældste diskoteker, men det gør dem ikke mindre populære, tværtimod.

Boogies er kendt som det sted, hvor flere generationer har været på dansegulvet og det er altid et velbesøgt sted. Dette skyldes især at alle kan komme som de er, og det hele handler blot om at have det sjovt. Du kan uden tvivl danse helt til den lyse morgen.

Hornsleth Bar i Aarhus 

Det var ikke alle, som råbte højt hurra, da provokatør kunstneren Kristian Von Hornsleth startede med at lægge planer for at åbne diskotek i de gamle Social Club-lokaler i Aarhus. Men Hornsleth fortsatte med sine planer og den beslutning er han sikkert glad for, da det lykkedes ham at åbne et af de mest populære diskoteker i Aarhus. 

Der er stort set altid pakket med masser af mennesker, som giver den gas på dansegulvet, hvor mænd og kvinder danser til de seneste nye hits, som blæser ud af de kæmpe højtalere.