Det kan du opleve i Juelsminde denne sommer

Det kan du opleve i Juelsminde denne sommer

Der er sjove aktiviteter i Juelsminde hele året rundt, men der er især mange underholdende begivenheder i sommerperioden. I denne artikel kan du læse om flere gode årsager til hvorfor du bør besøge Juelsminde i juli eller august måned.

Som regel er der mange sjove aktiviteter i Juelsminde på grund af det gode vejr, men man ved naturligvis aldrig med sikkerhed om solen vil stå højt på himlen. Derfor kan du alligevel booke en tur til Juelsminde i sommermåneden og hvis det skulle regne en eftermiddag kan du vælge at hygge dig på sofaen med fx en Tivoli casino bonus i 2019, for ferie handler jo generelt også bare om at slappe godt og grundigt af.

Juelsminde Havnefest

Ferie handler også om at danse og blive glad i låget. Det er der altid lagt op til i forbindelse med Juelsminde Havnefest, som altid bliver afholdt i uge 28. I år løber #verdensbedstehavnefest af stablen mellem den 10. og 14 juli og der vil være god musik, tivoli, lækker mad, stand-up og meget mere.

Anerkendte danske artister som fx Mads Langer, Johnny Madsen og Gnags kommer og spiller op til dans, mens de sjove stand-up-komikere Uffe Holm, Torben Chris, Mahamad Habane og Phillip Devantier vil sørge for at du får brugt dine lattermuskler. De helt små snydes ikke for underholdning, da der også vil være børneunderholdning med Gurli Gris show torsdag den 11. juli.

Sommeraktiviteter på Glud Museum

I kan også besøge det østjyske landsbymuseum Glud Museum, som har sommeraktiviteter i både juli og august måned. Glud Museum fokuserer på landbrug og landboliv i og med at landsbymuseet består af 14 oprindelige huse fra 1600-tallet.

I juli og august måned er der som sagt sommeraktiviteter på Glud Museum hvor der er hyggelige familieaktiviteter som fx keglespil fra mandag til torsdag eftermiddag. I kan også prøve at malke eller hente vand ved vandposten, så børnene kan få et indblik i hvordan de daglige aktiviteter blev klaret i de gamle dage.

Ud over disse aktiviteter er der også arbejdende værksteder tirsdag, torsdag og søndag eftermiddag i sommerperioden og her kan hele familien se hvordan der bliver arbejdet med uld, smedet hestesko og meget mere.

Hjart, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

Besøg Hjarnø med guide

I sommerperioden er det også muligt at komme på vinsmagning og ø-rundtur på Hjarnø. Hjarnø er en Moræneø, som har ca. 100 indbyggere og navnet på øen stammer fra det oldnordiske ”Hjarni”, som betyder terrænforhøjning.

Du kan komme over til Hjarnø ved at tage færgen fra Snaptun og det tager ca. syv minutter at komme frem. Ud over vinsmagning, så vil i sikkert også hører om Hjarnø Kirke, som er en af de øens største seværdigheder og den blev grundlagt tilbage i 1500-tallet.